Fogás: egyéb, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztekhez hozzáadom a mákot és a sót. Az élesztőt a porcukorral elmorzsolom, majd az így kapott masszát hozzáadom az olajhoz. Ezután az olajat és a vizet a liszthez adva nekiállok kidolgozni a tésztát. Amikor kész a tészta, akkor konyharuhával letakarva, meleg helyen hagyom kelni, majd miután megkelt, lisztes deszkára borítom, és két, méretes kenyérré sodrom-csavarom. 200 fokra előmelegített sütőbe tolom, és nagyjából háromnegyed óra alatt halványbarnára sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A bagett tésztájába és tetejére is tehetünk mákot, csak jobb lesz tőle.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.12.17 21:43
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztekhez hozzáadom, porcukorral elmorzsolom, liszthez adva, bagett tésztájába, halványbarnára, konyharuhával, előmelegített, háromnegyed, porcukorral, elmorzsolom, lisztekhez, kidolgozni, rétesliszt, finomliszt, tésztájába, hozzáadom, nekiállok, hozzáadom, olívaolaj, nagyjából, letakarva, élesztőt, tehetünk, tetejére, csavarom, deszkára, kenyérré, liszthez, evőkanál, porcukor, darált, rétesliszt, finomliszt, evőkanál olívaolaj, csipet, teásknál porcukor, meleg, friss élesztő,
|
|
|
|
|